Omgekomen jongen knutselde met munitie

Toegevoegd: 23-02-2017, 16.01 uur

Opgeroepen hulpverleners konden de jongen niet meer redden.
Opgeroepen hulpverleners konden de jongen niet meer redden.
1
© Foto: Roland de Jong / Provicom
Door: Roland de Jong

HOOFDPLAAT - De 17-jarige jongen die gisteren omkwam in Hoofdplaat knutselde volgens de politie op het moment van het ongeluk met oude munitie.

Volgens de politie ontstond in de schuur een explosie. Hierop volgde een felle brand welke geblust kon worden door een familielid. Het zwaargfewonde slachtoffer overleed echter ter plaatse aan zijn verwondingen.

Het politie-onderzoek is inmiddels afgerond.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Carl Caisson (24-2-2017 om 11:40)
We kunnen het dit keer niet bagatelliseren tot kwajongesstreken met vuurwerk rotjes, dan noemen we het maar "knutselen". Het gaat hier wel om professionele (militaire?) explosieven waar dan iets mee gedaan moest worden blijkbaar. Wat daar dan het precieze plan mee was daar kan men naar gissen in de huidige maatschappij van 2017 maar men zou beangstigende gedachtes kunnen krijgen, of anderen ook op verkeerde ideëen kunnen brengen. Beter dat de overheid die levensgevaarlijke rommel al eens had opgeruimd in de afgelopen 70 jaar, maar laten we net doen alsof het niet bestaat da's goedkoper en minder verontrustend. Ik ben blij dat er geen onschuldige slachtoffers bij zijn gevallen.
Sonja Bracke (24-2-2017 om 11:32)
drama, zo,n jong leven. Voor de nabestaandeneen groot verlies, sterkte. We weten allemaal dat dat spul gevaarlijk is, maar wie van ons heeft nooit eens geexperimenteerd met iets wat gevaarlijk was? Gelukkigg goed afgelopen, Hier jammer genoeg niet
J (24-2-2017 om 09:40)
@ad...met zulke domme uitspraken is het te hopen dat je zelf geen kinderen heb . Je spreekt nog steeds over de zoon,broer,neef,kleinzoon en vriend van mensen dus miss eerst eens nadenken voor je iets zegt
ted bloemers (24-2-2017 om 09:39)
oude munitie ww2 ?? die waarschijnlijk onder de grond heeft gezeten is gevaarlijk dat wist hij zeker niet of zo ...sneu om zo te moeten sterven .
Johan (24-2-2017 om 09:28)
Ik moet AD wel (deels) gelijk geven. Knutselen met oude munitie brengt enorme risico's met zich mee. Het is simpelweg niet erg veilig. Dat gezegd hebbende... het is al erg genoeg voor de nabestaanden dus de opmerking an sich ligt erg gevoelig. Soms kun je dingen beter niet delen.
d (24-2-2017 om 08:24)
@AD. Kom op zeg, wat een idioot ben jij! Er is hier iemand komen te overlijden...