Duo berooft vrouw in scootmobiel Middelburg

Toegevoegd: 23-02-2017, 18.38 uur

Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - In het centrum van Middelburg is woensdagmiddag een vrouw die in een scootmobiel reed beroofd van haar tas.

Het 48-jarige Middelburgse slachtoffer reed rond 13.45 uur door de Langeviele richting de Beenhouwerssingel. Aan het eind van de straat graaiden plotseling twee personen een tas uit het mandje van het slachtoffer en renden weg.

Een alerte getuige liet het hier niet bij zitten. Deze vrouw rende achter de daders aan en kon de tas terugpakken en aan het slachtoffer overhandigen. De daders konden niet meer worden achterhaald. Middelburgse deed aangifte van de beroving.

Er is een summier signalement van de daders beschikbaar. De twee waren beide 1.80 tot 1.85 meter lang. Eén persoon had zwart strak achterover gekamd haar. Eén van de twee droeg een zwarte jas, de ander een grijze. Eén van de mannen had een grote schoudertas bij zich.

De politie is een onderzoek gestart en is op zoek naar getuigen.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Samir (25-2-2017 om 10:54)
laffaards,petje af voor de vrouw die daders achterna ging,en maar hopen dat die tuig snel word opgepakt.
EM (24-2-2017 om 20:59)
@Bastiaan perfect verwoord ben blij dat mevrouw haar tas terug heeft van dat tuig door heldhaftig optreden van de vrouw die erachter aan ging Applaus !
Panda (24-2-2017 om 17:58)
Vergeten te vermelde. Heel goed van de vrouw die er achteraan ging Een PLUIM voor haar
sonja (24-2-2017 om 17:21)
Komo, niet de schuld aan overheid geven ! ; Natuurlijk moet je op je eigen spullen letten,, maar dat geeft niemand het recht jouw spullen te stelen, dit was natuurlijk een makkelijke prooi. Je zegt toch ook niet tegen een winkelier dat ie zijn kleding maar niet buiten had moeten hangen, je weet toch dat je betalen moet!, iemand die z'n tas uit z'n handen wordt gerukt, daar zeg je toch ook niet tegen, had je hem maar onder je jas moeten dragen. Je kunt van alles bedenken maar er is maar een antwoord, die schoften moeten hun tengels thuishouden,
Bastiaan (24-2-2017 om 16:38)
Ja,er zijn door en door slechte mensen,(in dit geval schoften) op deze aardbol,en hoop dat een rechter geen compassie heeft met dit soort laaghartige rotte appels,tenminste als ze gepakt worden,(hoop van wel).. Zeer kordaat van deze mevrouw,om zo op te treden,weet jammer genoeg niet wie het is,maar zou ze graag persoonlijk in het zonnetje willen zetten. Ben heel veel in America geweest,maar als je daar wordt gepakt ,voor zo'n vergrijp,kom je niet weg met een paar jaar,minimaal 10,zonder vervroegde kans op vrijheid. Kom op mensen,we moeten alerter zijn op dit soort achterlijke gasten,.........en bovenal de politie terzijde staan,.............en niet bekritiseren,want deze mensen doen ook wat zij kunnen. Dus houd op met kritiseren,= niet goed
Komo (24-2-2017 om 12:02)
De overheid waarschuwt dat men op de eigen spullen moet letten en die niet onafgesloten moet vervoeren, eigen verantwoordelijkheid, ouderen langer zelfstandig enz, Maar op elke door de overheid dik gesubsidieerde scootmobiel zit zo een handige graaikorf prominent bereikbaar voorop gemonteerd voor de sneldieven om de spullen uit te gritsen ? Of is dat een hanging basket bloemenbak om geraniums in te planten soms ? Een afsluitbaar deksel voor zo een mandje is te moeilijk of te duur ? Soms zijn er simpele oplossingen maar dan moet men wel willen en niet alleen kijken wat er te verdienen/sjoemelen valt met subsidie en te bezuinigen op de zorg om vervolgens de jubelstemming uit te hangen en met geld te gaan smijten.