Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

23 Bekeuringen tijdens carnaval Aardenburg

Toegevoegd: 26-02-2017, 08.17 uur
Door: Roland de Jong

AARDENBURG - Tijdens het carnaval in Aardenburg heeft de politie zaterdagavond en vannacht flink wat bekeuringen uitgedeeld.


Volgens wijkagent Henk Wiegman was het in Aardenburg druk maar was er wel een goede sfeer. Desondanks moest de politie samen met handhavers diverse personen op de bon slingeren voor ongewenst gedrag.

Elf personen kregen een boete vanwege wildplassen. Tien personen waren jonger dan 18 en liepen met alcohol over straat. Vanwege vechten op straat werden nog eens twee bekeuringen uitgedeeld.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Peter (27-2-2017 om 22:19)
Dit jaar helaas geen Carnaval in Den Rooden Leeuw door 2 café dwazen die er voor gezorgd hebben dat die dicht moest. Wat doet de gemeente Sluis een tent neer zetten tussen de 2 cafés die elkaar het licht niet gunnen wat dus enkel voor geluid overlast zorgt. Frituur zaak in de straat is hierdoor niet meer te bereiken en heeft geen inkomen. Buurtbewoners ergeren zich kapot door de overlast van vernielingen en dronkenschap door jongeren die volledig van de wereld zijn. Goed gedaan gemeente!, dit jaar nog meer overlast door JULLIE. Er zijn ook mensen die werken, dus pas die regels aan van ongelimiteerd muziek tot 5:00 in de nacht wat heel Aardenburg kan horen. En stop met alcohol geven aan dronken mensen.
Cerebrus (26-2-2017 om 13:19)
Wat een grap, de ramadan vergelijken met carnaval. De ramadan is een hele maand, dat is wel even iets anders dan een weekendje. Maar "feest der hypocrisie" is blijkbaar nogal gek op de islam, dus verhuis lekker naar mekka, zou ik zeggen.
michelle (26-2-2017 om 12:08)
"Gezellig zo'n carnavalsfeest" . Dit zijn allemaal mensen die niet weten hoe carnaval te vieren. Denken ongelimiteerd te kunnen drinken tot ze erbij neervallen. Bah!!
P (26-2-2017 om 11:02)
Is in je broek zeiken ook wildplassen?
Jodokus (26-2-2017 om 10:11)
Sinds wanneer staat carnaval boven de wet?? Men denkt dat met carnaval maar alles mag en kan. Geoorloofd zuipen, openbare dronkenschap, onnozel en overdreven doen, vreemd gaan..... Maar ook dan behoor je je aan de regels te houden. Welkom in 2017.
feest der hypocrisie (26-2-2017 om 09:51)
Ik denk dat dat acosiale feest voortaan maar binnendeurs moet worden gevierd want door heel zuid nederland staan de kranten vol van de overlast van dit vrolijke feest. Openbare dronkenschap is gewoon verboden, dus waarom doet de wet niets aan die zuidelijke golf van dronken onlusten ? En ondertussen maar vuil spuwen over de ramadan die dan zoveel overlast zou geven ? Kijk eens naar jezelf zou ik zeggen.
Cookie-instellingen beheren