Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Drie arrestaties carnavalsnacht Hulst

Toegevoegd: 27-02-2017, 05.50 uur
Door: Roland de Jong

HULST - In de nacht van zonda­g op maandag heeft de politie in het uitgaangsgebied van Hulst drie personen aangehouden.


De politie had de drie rond de sluitingstijd van de horeca verzocht om zich te verwijderen maar zij gaven hier geen gehoor aan. Dit resulteerde in hun aanhouding. Er werden vannacht ook 14 bekeuringen uitgedeeld. Dit gebeurde onder andere voor baldadigheid, het opgeven van een valse naam, openbare dronkenschap en wildplassen.

Eerder vond in Sint-Jansteen al een vechtpartij plaats waarbij ook een mes werd getrokken. Twee mensen raakten gewond. In de ­nacht van zaterdag op­ zondag werd in Voge­lwaarde een persoon angehouden voor misha­ndeling. Desondanks spreekt de politie in de regio Hulst van een rustige carnaval.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Van de Zande (28-2-2017 om 10:11)
Fijn dat er altijd gefocust wordt op de negatieve zaken. Positieve dingen zoals gezelligheid en goed verlopen feesten hebben geen nieuwswaarde dus ergens wel te begrijpen.......
wim (27-2-2017 om 19:56)
Was ik maar thuis gebleven dan had ik al die ellende niet gehad waar om moet dat nu altijd op vechten uit lopen, in vervolg tijdens carnaval verplicht thuis blijven en niet op carnaval.
Michel (27-2-2017 om 17:28)
verbod op vuurwerk????? Beter gaan we ons eens richten op dit circus
frans (27-2-2017 om 08:30)
maar het was toch nog gezellig op de carnaval
Wietse (27-2-2017 om 08:12)
Tuig gewoon het land uit pleuren graag.
Cookie-instellingen beheren