Weerbericht:
Vannacht droog. Overdag van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Gaslekkage Rozenstraat Terneuzen

Toegevoegd: 28-02-2017, 14.22 uur
Door: Roland de Jong

TERNEUZEN - De brandweer is vanmiddag uitgerukt na een melding van een gaslekkage bij een woning in Terneuzen.


De lekkage werd rond 13.40 uur opgemerkt in de Rozenstraat. Medewerkers van energiebedrijf Delta deden een meting door de brievenbus van een woning en constateerden een verhoogde gaswaarde. De brandweer rukte vervolgens met spoed uit.

In de woning bevond zich een persoon. Deze is onderzocht door de ambulancedienst. Of deze ook daadwerkelijk iets mankeerde is niet bekend. Medewerkers van het energiebedrijf doen nader onderzoek naar de herkomst van het gas.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ronald (28-2-2017 om 19:38)
Toch goed dat er nog wakkere mensen zijn die zulke dingen signaleren en melden, als het fout gelopen had dan zou het grote gevolgen kunnen hebben. Dank en hulde aan de wakkere mensen die dit gemeld hebben !
Cookie-instellingen beheren