Weerbericht:
Wolkenvelden en droog, morgen zonnig
Verkeersinformatie:
Geen files

EOD onderzoekt plofkraak Sluiskil

Toegevoegd: 02-03-2017, 10.03 uur
Door: Manfred Berrevoets

SLUISKIL - De Explosieven Opruimingsdienst Defensie (EOD) is samen met de technische recherche in Sluiskil een onderzoek gestart na een plofkraak op een geldautomaat.


Vanmorgen rond 03.30 uur hoorden omwonenden een harde knal en werd de politie gebeld. Toen agenten ter plaatse kwamen troffen zij een enorme ravage aan. Het geldautomaat was volledig uit de muur geblazen en een toegangsdeur was zwaar beschadigd. Volgens de politie is het nog onbekend of er geld buit is gemaakt.

Bij daglicht is te zien dat het pand waarin het geldautomaat van de Rabobank gevestigd was ook zwaar beschadigd is. De voorgevel en zijgevel zijn volledig ontzet. De omgeving is dan ook afgesloten. De brandweer is vervolgens ter plaatse gekomen om de zwaar beschadigde deur te openen. Hierna heeft de EOD onderzoek gedaan in het pand.

Zie ook:

Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren