Weerbericht:
Wisselend bewolkt, in de middag onweersbuien. Vrijdag opnieuw buien
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 4 km

Raadsel rond gewonde man Terneuzen

Toegevoegd: 02-03-2017, 18.47 uur
Door: Manfred Berrevoets

TERNEUZEN - De politie doet onderzoek naar een raadsel rond een gewonde man in Terneuzen. Een 46-jarige man uit Terneuzen werd 's avonds wakker op straat in zijn woonplaats, maar hij kan zich nu nog steeds niet herinneren hoe hij daar terecht is gekomen.


Dinsdagavond 28 februari rond 19.30 uur verliet de Terneuzenaar zijn woning om een rondje te gaan wandelen. Dat doet de man bijna elke avond. Ter hoogte van de voetgangersoversteekplaats ter hoogte van de brede school aan de Rooseveltlaan wordt de man wakker. Hij ligt op straat en kan zich niet meer herinneren wat er gebeurd is. Hij merkt dat hij pijn heeft aan zijn hoofd en dat hij bloedt uit een wond op zijn bovenlichaam.

De man strompelt naar huis en voelt zich op een gegeven moment zo verzwakken dat hij aanbelt bij een bekende en hem vraagt om een ambulance te bellen. Hij loopt, samen met die bekende, naar zijn woning en wacht daar op de ambulance. Door ambulancemedewerkers is de man naar het ziekenhuis overgebracht. Daar is hij aan zijn verwonding geopereerd. De man moet voorlopig in het ziekenhuis blijven.

De politie spreekt van 'een vreemde zaak' en probeert nu uit te zoeken wat er nu precies gebeurd. Iedereen die op die avond iets verdachts of vreemds heeft gezien in de buurt van de voetgangersoversteekplaats aan de Rooseveltlaan in Terneuzen wordt verzocht om contact op te nemen met de politie.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750