Weerbericht:
Zonnige perioden, in het zuidoosten meer bewolking en kans op lichte regen
Verkeersinformatie:
24 files van totaal 76 km

Dode bij woningbrand in Hansweert

Toegevoegd: 04-03-2017, 09.11 uur
Door: Manfred Berrevoets

HANSWEERT - Bij de brand in een woning in Hansweert afgelopen nacht is één persoon om het leven gekomen. Het is nog onduidelijk of het om de bewoner gaat. De woning is grotendeels uitgebrand.


De brand werd rond 03.40 uur ontdek bij de woning aan de Oude Kerkstraat. De brandweer rukte uit met twee blusvoertuigen en een ladderwagen. Toen het eerst blusvoertuig ter plaatse kwam stond de woning volledig in brand. Vóór de brand was een explosie te horen.

Omdat de brandweer het pand niet kon betreden is er voor gekozen deze gecontroleerd uit te laten branden. Tijdens de nabluswerkzaamheden is het stoffelijk overschot gevonden. De technische recherche is ter plaatse om het slachtoffer te bergen. Om 08.30 uur heeft de brandweer het sein brandmeester gegeven.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
jm (4-3-2017 om 11:52)
Triest, veel sterkte voor de nabestaanden.
Lilly (4-3-2017 om 11:42)
Verschrikkelijk,veel sterkte aan de nabestaanden.
Ronald (4-3-2017 om 11:38)
Wat een vreselijk nieuws weer, waarschijnlijk ook een alleenstaand iemand ? Ik wens de familie en vrienden veel sterkt toe met dit vreselijke nieuws, het is echt triest om zo te moeten sterven. Ik kan iedereen aanraden om toch rookmelders in huis te halen, dat kan soms levens redden.
Cookie-instellingen beheren