Weerbericht:
Wolkenvelden. In het zuiden eerst lokaal mist, vanmiddag buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Slachtoffer schietpartij 24-jarige man

Toegevoegd: 04-03-2017, 15.06 uur
De politie tijdens het sporenonderzoek in Oostburg.
De politie tijdens het sporenonderzoek in Oostburg.
© Foto: Manfred Berrevoets / Provicom
Door: Manfred Berrevoets

OOSTBURG - De man die afgelopen nacht werd doodgeschoten in Oostburg is een 24-jarige inwoner van die plaats. De schietpartij vond plaats in café De Drie Musketiers aan de Burgemeester Erasmusstraat. De aanleiding voor de schietpartij is nog onduidelijk.


Opgeroepen hulpverleningsdiensten zijn direct gestart met het reanimeren van het slachtoffer maar deze hulp mocht niet meer baten. Vervolgens is de omgeving van het café afgezet om de technische recherche de gelegenheid te geven om breed sporenonderzoek te doen. Tot vanmorgen vroeg zijn de rechercheurs hiermee bezig geweest. Omdat het sporenonderzoek nog niet is afgerond blijft de plaats delict zeker nog tot zondag afgezet met linten en bewaakt door agenten.

Onmiddellijk na het incident zijn getuigen van de schietpartij gehoord. Ook is er een buurtonderzoek gehouden en zijn er twee politiehonden ingezet om de omgeving af te speuren. Vanwege de ernst van het incident is er een Team Grootschalige Opsporing (TGO) samengesteld. Deze bestaat uit zo’n 25 personen.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
mellanie (4-3-2017 om 16:19)
wat er ook gebeurt is ! in 1 woord verschikkelijk veel sterkte voor de nabestaanden
Cookie-instellingen beheren