Weerbericht:
Overwegend bewolkt, in het zuiden zon en vooral daar later buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Traumahelikopter voor kindje Sint Philipsland

Toegevoegd: 04-03-2017, 15.25 uur
De traumahelikopter in Sint Philipsland
De traumahelikopter in Sint Philipsland
© Foto: Jan Kunst
Door: Manfred Berrevoets

SINT PHILIPSLAND - Zaterdagmiddag rond 13.20 uur zijn de hulpdiensten uitgerukt voor een kindje dat dringend medische hulp nodig had aan de Wilhelminastraat in Sint Philipsland.


Twee ambulances, de traumahelikopter uit Rotterdam en meerdere politie-eenheden kwamen met spoed ter plaatse. Omdat de traumahelikopter klaar was bij een incident in Halsteren en de ambulances uit Zierikzee en Bergen op Zoom moesten komen was de traumahelikopter als eerste ter plaatse.

Het kindje is vervolgens per ambulance overgebracht naar een ziekenhuis. De traumahelikopter landde langs de Zuiddijk wat veel bekijks trok.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
wim (6-3-2017 om 07:33)
Wat is snelheid toch belangrijk om zo spoedig mogelijk aanwezig te zijn heel veel sterkte voor de ouders en haar kindje.
ad (4-3-2017 om 23:08)
Aan ALLE betrokkenen: STERKTE...
Peet (4-3-2017 om 22:45)
Ik zou mij enorme zorgen maken !!! Wat een lange aanrijtijden !!!
kees (4-3-2017 om 17:06)
Zierikzee heeft permanent twee ambulances en ook dan komt het wel eens voor dat er even geen ambulance beschikbaar is.
Willem (4-3-2017 om 15:39)
Ambulances uit Bergen op Zoom en Zierikzee....bezuinigen op gezondheidszorg en veiligheid kost mensenlevens!!!! Ik wil geen stemadvies geven maar kijk goed naar de partijprogramma's aub.
Cookie-instellingen beheren