Weerbericht:
Af en toe zon en meest droog, morgen bewolkt en regen
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 17 km

Slachtoffer brand Hansweert is bewoner

Toegevoegd: 04-03-2017, 15.36 uur
De brand in Hansweert.
De brand in Hansweert.
© Foto: Manfred Berrevoets / Provicom
Door: Manfred Berrevoets

HANSWEERT - De persoon die vannacht om het leven is gekomen bij een brand in Hansweert is vermoedelijk de 54-jarige bewoner van het pand. Dit heeft de politie bekend gemaakt.


De brand is omstreeks 03.35 uur uitgebroken na een gasexplosie in de woning. Omdat er op diverse plekken in de straat gegraven moest worden om de gasleiding af te sluiten heeft het vuur flink om zich heen kunnen grijpen. Op dat moment was er informatie dat er geen mensen meer in de woning aanwezig waren.

Vanmorgen is alsnog een stoffelijke overschot gevonden. Na de vondst is de woning door de politie afgezet voor nader onderzoek door de technische recherche. De overledene is vermoedelijk de 54-jarige bewoner van het pand. Om hierover zekerheid te krijgen is het stoffelijk overschot voor onderzoek overgebracht naar het The Maastricht Forensic Institute (TMFI).


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ronald (5-3-2017 om 16:43)
Wat is dit vreselijk voor de man in kwestie en ook voor zijn familie, ik ik wens hun de kracht en sterkte om dit drama te verwerken, evenals de hulpverleners en de buren en vrienden van het slachtoffer/
Cookie-instellingen beheren