Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
62 files van totaal 239 km

Zwaargewonde na ongeluk Ritthem

Toegevoegd: 05-03-2017, 12.36 uur
Door: Manfred Berrevoets

RITTHEM - De brandweer heeft vanmorgen op de Landbouwweg in Ritthem een gewonde uit een auto geknipt.


Het eenzijdige ongeval vond rond 10.30 uur plaats. De bestuurder van een personenauto raakte door nog onbekende oorzaak van de weg en botste tegen een boom. De auto kwam tientallen meters verder tot stilstand. Naast twee ambulances rukte de brandweer met diverse voertuigen uit. Nadat de deur van de auto was opengeknipt kon de gewonde worden bevrijd.

Het slachtoffer is na zijn bevrijding verder behandeld in een ambulance. Er is een traumahelikopter ter plekke gekomen voor medische assistentie. De gewonde is vervolgens met spoed per ambulance overgebracht naar een ziekenhuis.

Verkeersspecialisten van de politie hebben op de plaats van het ongeval onderzoek gedaan. Bergingsbedrijf Kuzee heeft de auto vervolgens weggesleept.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
wim (6-3-2017 om 07:20)
Ik vermoed gezien de weg dat de snelheid wat onderschat is bij deze veel sterkte .
Moeder (5-3-2017 om 21:25)
Hoe krijgt hij het voor elkaar... Beterschap maar weer en idd, hopelijk heeft ie ervan geleerd.. En gelukkig geen fietser of andere weggebruiker meegenomen in zijn dodemansrit...
Herrie (5-3-2017 om 19:59)
Dit lukt je echt niet met 40 km/h, ongeveer de snelheid waar je daar 'veilig' (en vooral voor een ander) rijdt. Vorig jaar stonden er al onofficiƫle bordjes met max. 50 ter hoogte van het bedrijf W en C. Ik rijd er dagelijks langs en als ik een tegenligger zie aankomen ga ik aan de kant stilstaan. Het is te smal daar om elkaar met 50 - 50 te passeren, ik rijd daar maximum 40 km/h overigens. De bermen zijn daar erg vet en glad. Bovendien fietsen er vaak mensen en lopen er ruiters met paard (en vaak mensen met met zenuwachtige paarden aan de hand).
Reizenderoel (5-3-2017 om 19:48)
Waarschijnlijk geslipt over paardenmest. Ligt genoeg op de weg om de macht te verliezen
boy (5-3-2017 om 19:20)
ook daar kan een Mercedes niet tegenop.....dure grap!!
100%ZEEUW (5-3-2017 om 18:29)
we mogen niet gissen naar de oorzaak maar......... *een dikke auto onder je kont wilt zeggen dat je kan rijden *bomen steken vanzelf over *gsm moet je vooral beantwoorden als hij piept *en als er 60 staat kan je er een 1 voor plakken bij alles is het antwoord : NEE maar goed hoop dat de persoon er van geleerd heeft en blij is dat hij niemand bij zich of in de buurt had. - dat hopen we dan maar ik heb totaal geen medelijden met dit soort lui **er zal wel commentaar op dit stukje komen maar in uw hart weet je dat ik gelijk heb**
Cookie-instellingen beheren