Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
84 files van totaal 324 km

Zwaargewonde na ongeluk Ritthem

Toegevoegd: 05-03-2017, 12.36 uur
Door: Manfred Berrevoets

RITTHEM - De brandweer heeft vanmorgen op de Landbouwweg in Ritthem een gewonde uit een auto geknipt.


Het eenzijdige ongeval vond rond 10.30 uur plaats. De bestuurder van een personenauto raakte door nog onbekende oorzaak van de weg en botste tegen een boom. De auto kwam tientallen meters verder tot stilstand. Naast twee ambulances rukte de brandweer met diverse voertuigen uit. Nadat de deur van de auto was opengeknipt kon de gewonde worden bevrijd.

Het slachtoffer is na zijn bevrijding verder behandeld in een ambulance. Er is een traumahelikopter ter plekke gekomen voor medische assistentie. De gewonde is vervolgens met spoed per ambulance overgebracht naar een ziekenhuis.

Verkeersspecialisten van de politie hebben op de plaats van het ongeval onderzoek gedaan. Bergingsbedrijf Kuzee heeft de auto vervolgens weggesleept.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
sander (5-3-2017 om 17:08)
geweldig om te zien dat er altijd zoveel helderziende hier rondhangen, als ik jullie was zou ik er iets nuttigs mee gaan doen ipv domme reacties plaatsen
Ronald (5-3-2017 om 16:33)
Laat toch a.u.b. die suggestieve commentaren achterwege, het is zo al erg genoeg voor het slachtoffer en de familie, de oorzaak daar zijn de deskundige mensen van VOA voor, die zoeken dat wel uit, het kan altijd een technisch mankement zijn ook hé.. Ik wens dan ook het slachtoffer en de familie veel sterkte toe, als ze dit lezen !
marja (5-3-2017 om 16:33)
pppfff das de moeite zeg!!!denk dat hij geen 50 heeft gereden om zo,n dure auto zelfs het dak er vanaf te rijden...er is zowat niets meer van de dure mercedes over...maar misschien onwelwording??ergens anders mee bezig geweest want onoverzichtiglijk is de weg toch niet
Nina (5-3-2017 om 14:59)
Die heeft toch wel te hard gereden, wat een ravage. Dat het slachtoffer daar levend uit is gekomen mag een wonder zijn. Hopelijk komt het lichamelijk weer helemaal goed
A58 (5-3-2017 om 14:55)
Ook een Mercedes gaat van de weg als de chauffeur niet verantwoord rijd... Sterkte ermee en hopelijk volgende keer iets minder enthousiast rijden. Maar goed dat hij er alleen in zat, anders had er misschien de zoveelste verkeersdode gevallen.
Voorzichtigheid geboden. (5-3-2017 om 14:16)
Zoals bij eerdere reacties te lezen is heeft de bestuurder niet heel zachtjes gereden. Hoe moeilijk is het toch om je aan de snelheid te houden. Wat een ongelooflijk veel ernstige ongelukken vinden er plaats. We gaan een goed jaar tegemoet in 2017.
Cookie-instellingen beheren