Weerbericht:
Wolkenvelden en droog, morgen zonnig
Verkeersinformatie:
Geen files

Zwaargewonde na ongeluk Ritthem

Toegevoegd: 05-03-2017, 12.36 uur
Door: Manfred Berrevoets

RITTHEM - De brandweer heeft vanmorgen op de Landbouwweg in Ritthem een gewonde uit een auto geknipt.


Het eenzijdige ongeval vond rond 10.30 uur plaats. De bestuurder van een personenauto raakte door nog onbekende oorzaak van de weg en botste tegen een boom. De auto kwam tientallen meters verder tot stilstand. Naast twee ambulances rukte de brandweer met diverse voertuigen uit. Nadat de deur van de auto was opengeknipt kon de gewonde worden bevrijd.

Het slachtoffer is na zijn bevrijding verder behandeld in een ambulance. Er is een traumahelikopter ter plekke gekomen voor medische assistentie. De gewonde is vervolgens met spoed per ambulance overgebracht naar een ziekenhuis.

Verkeersspecialisten van de politie hebben op de plaats van het ongeval onderzoek gedaan. Bergingsbedrijf Kuzee heeft de auto vervolgens weggesleept.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Carla (7-3-2017 om 20:57)
Veel mensen oordelen al veel te snel, jullie weten de werkelijke oorzaak niet.
Kees (7-3-2017 om 08:07)
Die zijkant is er niet door de brandweer uit geknipt, maar afgescheurd na de aanrijding. En voor iedereen die vind dat je niets mag zeggen over de snelheid: racen doe je maar op het circuit. Het is met dit soort ongelukken wachten op een toevallige passant die het slachtoffer wordt.
Senior (6-3-2017 om 17:00)
@marja (5-3-2017 om 16:33)Het dak is er niet af hoor, dat is de zijkant die de brandweer er heeft afgesneden om bij het slachtoffer te bevrijden. Veel sterkte voor alle betrokkenen, en zeer zeker voor de hulpverleners, en het slachtoffer.
Nvt (6-3-2017 om 12:53)
Meneer reed bewust te hard, het was een zelfmoordpoging!!
piepo (6-3-2017 om 11:40)
ik begrijp wel waarom politie doodziek word van. hardrijders, niet handsfree bellen, alcohol. vechten tegen gedrag wat niet te winnen is. want wat worden mensen dom als in een auto stappen. zal wel in de genen liggen...
jj (6-3-2017 om 08:35)
Gelukkig waren er geen fietsers of kinderen enz op dat moment in de buurt ! Bestuurder , ik denk als je zo,n rij stijl bezit op elke weg waar dan ook zoiets kan veroorzaken .Hoop als je ooit weer aan het verkeer deel neemt ,je rijstijl aanpast !!
Cookie-instellingen beheren