Weerbericht:
Bewolkt, vooral vanmiddag af en toe regen. Morgen later op de dag veel wind
Verkeersinformatie:
Geen files

Weer arrestaties in zaak schietpartij Oostburg

Toegevoegd: 05-03-2017, 18.19 uur
Door: Manfred Berrevoets

OOSTBURG - De politie heeft zondagmiddag nog een jongen en een man aangehoudendie verdacht worden betrokken te zijn bij het schietincident aan de Burgemeester Erasmusstraat in Oostburg.


Het politieonderzoek is in volle gang. Hierbij werd rond 15.00 uur in Etten-Leur door het arrestatieteam een 16-jarige jongen uit Groede aangehouden. Hij is voor verder onderzoek naar het politiecellencomplex Mijkenbroek in Breda gebracht.

Ongeveer om dezelfde tijd werd in Breskens een 21-jarige jongeman uit deze plaats aangehouden. Hij is naar het cellencomplex Torentijd in Middelburg gebracht. Ook dit duo zal verhoord worden.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750