Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Auto tegen vangrail A58 Arnemuiden

Toegevoegd: 06-03-2017, 10.34 uur
De auto is getakeld door De Moor.
De auto is getakeld door De Moor.
© Foto: Niels Dingemanse
Door: Roland de Jong

ARNEMUIDEN - Op de A58 tussen Arnemuiden en Lewedorp is maandagochtend een personenauto tegen de vangrail gereden.


Het ongeluk gebeurde rond 09.45 uur op de rijbaan richting Goes. Nadat eerst al een bergingsbedrijf, de politie en Rijkswaterstaat ter plaatse waren gestuurd, volgde tien minuten later ook nog een oproep voor de ambulancedienst.

De inzittende(n) van de auto is/zijn door de ambulancedienst onderzocht. Of er ook daadwerkelijk iemand mee moest naar het ziekenhuis is niet bekend. Bergingsbedrijf De Moor heeft het voertuig getakeld. De oorzaak van het ongeluk is niet duidelijk.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
M (6-3-2017 om 16:01)
Vlissinger wil je een beetje nadenken wat je zegt als je niet precies weet wat er gebeurd is... De oorzaak was namelijk iets heel anders dan wat jij suggereert!!
AntiGSM (6-3-2017 om 14:53)
Helemaal eens met Vlissinger, de mensen (smokkies = smartphone tokkies) zijn zelf schuldig aan dit soort ongelukken. Het ergste is dat ze alleen maar beboet worden (en die kans is erg klein). Ze moeten maar eens beginnen met rijbewijzen invorderen bij deze "bestuurders". Deze mensen zijn nuchter (dus niet onder invloed) dus hebben geen enkel excuus voor hun moorddadige gedrag. Bij iemand onder invloed van alcohol kun je nog zeggen dat ze niet volledig weten wat ze doen......
Vlissinger (6-3-2017 om 13:38)
Chris, er is niets mis met het wegdek, het is nog bijna nieuw daar. er is iets mis met de bestuurders van tegenwoordig, die op een kaarsrechte weg de berm in vliegen. als er iets mis is met het wegdek zou iedereen er af moeten vliegen. stop met vingertjes wijzen naar gemeente/overheid e.d. maar leg je mobiel weg tijdens het rijden, en zet je ego opzij. en rijd gewoon NORMAAL.
Chris Fritz (6-3-2017 om 11:40)
Wij wonen op de Langewg en zien dat erop dit stuk weg veel ongelukken gebeuren. Ze staan of worden niet gemeld in de media. Wij vragen ons af wanneer ze iets aan het wegdek gaan doen. Er is iets mis met asfalt van deze weg.
Cookie-instellingen beheren