Weerbericht:
Wisselend bewolkt en enkele buien
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Politie zoekt vernielers bushokje Axel

Toegevoegd: 06-03-2017, 11.14 uur
Door: Roland de Jong

AXEL - De politie is op zoek naar een groepje jongeren dat dit weekeinde een bushokje heeft vernield in Axel.

Volgens de politie vond de vernieling vrijdag rond 00.30 uur plaats in de Bijlokestraat. Van de vernieling zijn volgens de politie camerabeelden beschikbaar.

De politie vraagt de daders daarom om zich uit eigen beweging te melden op het politiebureau in Terneuzen. Voor zover bekend heeft zich echter nog niemand gemeld.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
wim (7-3-2017 om 07:27)
Gelukkig dat er camerabeelden beschikbaar zijn om die gene schuldig zijn zich te melden en natuurlijk de schade te verhalen is door het bushokje te vervangen en een flinke boete eveneens te betalen
AD. (6-3-2017 om 16:54)
Als er camerabeelden zijn moeten ze die direct op FB zetten en op internet want dan ligt het nog vers in het geheugen en dat tuig moet weten dat ze er niet zomaar mee wegkomen.