Weerbericht:
In het noorden bewolkt, in het zuiden zon en vooral daar later buien
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Persoon uit auto bevrijd na ongeluk

Toegevoegd: 06-03-2017, 17.21 uur
Door: Roland de Jong

AAGTEKERKE - De brandweer is vanmiddag uitgerukt om de inzittende te bevrijden van een auto die op zijn kop in een sloot was beland.


Het eenzijdige ongeluk gebeurde rond 16.25 uur bij de kruising van de Baaiweg met de Prelaatweg. De automobilist(e) botste eerst tegen een lantaarnpaal en belandde toen in de sloot. Er werden drie brandweerwagens en een ambulanceteam opgeroepen om te helpen.

Ter plekke kon de gewonde snel uit de auto worden gehaald. Bergingsbedrijf Kuzee heeft het voertuig getakeld. De oorzaak van het ongeval is niet bekend.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jan (7-3-2017 om 17:48)
@kees. Leer jij nu maar eerst lezen en kijk dan wat er in het artikel staat geschreven. Mogelijk snap je het dan wel.
AntiGSM (7-3-2017 om 16:26)
Ik durf het bijna niet te zeggen: smartphone gebruik?? Hoe kan het anders dat er steeds maar weer overal mensen naast de weg rijden?? En de vermelding oorzaak onbekend doet dit vermoeden alleen maar versterken want volgens mij durven ze dit er gewoon niet bij te zetten uit schaamte. Het wordt de hoogste tijd dat verzekeringsmaatschappijen aan de bel gaan trekken: ieder ongeluk veroorzaakt door smartphone gebruik GEEN schade uitkeren! Dader (smartphone gebruiker) zelf laten betalen.
Cerebrus (7-3-2017 om 14:54)
Zal wel weer lekker met de smartphone in de weer zijn geweest. Zag vandaag nog zo'n helder licht rijden (Belg, vrouw) op de tunnelweg, slingerend van links naar rechts, over de vluchtstrook met 2 wielen, constant omlaag kijkend en niet op de weg. Ik heb haar ook even met gebaren laten weten dat ze aan het slingeren was en dat ik er niet gediend was van haar weggedrag. Al die sporen in de berm zijn daar ook een getuige van. Het is levensgevaarlijk tegenwoordig.
Jos (7-3-2017 om 12:47)
Wat de oorzaak is van een ongeluk kan door de meeste mensen die hier een reactie achterlaten niet worden bepaald. Dit zou je ook niet moeten willen als je er niet bij bent geweest. Maar 80 kun je daar gewoon rijden, misschien wel 100 ook. Met 60 kun je ook nog een boom vernielen of de sloot wat verder uitdiepen. Feit is dat deze mensen niet de weg op gaan met de intentie om hun dag zo te eindigen.
Sjaak (7-3-2017 om 09:22)
@jan, ivm bezuinigingen en tekorten worden automatisch 2 auto's (tankautospuiten) gestuurd. Uit Middelburg komt een speciaal voertuig (HV) voor hulpverlening met specialistisch materiaal. Aan de foto's te zien is er hoogstens 1 voertuig daadwerkelijk ter plaatste geweest daar persoon er al uit was.
Rene (7-3-2017 om 06:35)
Inderdaad Mar, er wordt daar veel te hard gereden! De meeste mensen beseffen (of willen niet beseffen) dat heel dat stuk daar tot Aagtekerke een 60 km zone is. Maar 95% van de chauffeurs vliegt er met minimaal 80 km/h overheen.
Cookie-instellingen beheren