Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Politie vraagt alert te zijn op Engelse klussers

Toegevoegd: 06-03-2017, 21.41 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - De politie in Zeeuws-Vlaanderen raadt aan om alert te zijn op Engels sprekende mannen die klusjesdiensten aanbieden.


Bij de politie loopt een onderzoek naar de mannen. De politie komt daarom graag in contact met mensen die door deze personen benaderd zijn en/of hen geld hebben overhandigd.

De mannen zouden hun diensten op het gebied van schilder- en dakwerkzaamheden hebben aangeboden. Inmiddels zijn meldingen binnengekomen vanuit Breskens, Groede en Terneuzen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
P (8-3-2017 om 08:17)
Dat is aktief werkzoeken, precies zoals het hoort via de uitkerings instanties!! Parels!!!
k (7-3-2017 om 16:17)
dit is al jaren, als ze bij mij aan de deur komen, heb ik werk voor ze, aan de rozegracht in terneuzen zijn er nog heel wat losse schroefjes die ze aan kunnen draaien en de parking ff op nieuw asfalteren. laat de politie zelf een buiten komen zeeus vlaanderen is groter dan terneuzen en axel
Henk (7-3-2017 om 13:40)
met @harm eens, de overheid doet er gewoon bewust niets aan om hier de CAO af te breken, het staat al in het verkiezingsprogramma van een grote werkgeverspartij, maar dat vertellen ze liever niet hardop. Liever laten ze dit soort criminelen lekker vrij hun gang gaan en moet u zelf maar opletten, lekker makkelijk afgeschoven. Want gewoon opsporen en oppakken doen ze niet, zeker te druk nu die zelfde partij de politie haast heeft wegbezuinigd ? Zijn het soms zelf criminelen ? U stemt toch ook weer op hen ? Dat betekend niet dat het diegene die er mee in zee gaat zijn eigen domme schuld is en die het dus verpest voor iedereen. Maar ja, lekker goedkoop...Zoek het dan maar uit ook.
Harm (7-3-2017 om 10:04)
WAT een grote onzin. De politie weet precies waar deze mensen bivaceren en op welke camping ze staan. Zorg dat je ze een stap voor bent en kijk eens op de locatie wat daar allemaal niet pluis is.
peter de quaak (7-3-2017 om 09:03)
Die lichten je niet alleen op maar hebben ook nog 2 linkse handen.
tegek (7-3-2017 om 06:32)
oudnieuws.die komen al jaren hier zijn engelse kampers
Cookie-instellingen beheren