Weerbericht:
Wolkenvelden. In het zuiden eerst lokaal mist, vanmiddag buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Uitslaande brand in schuur Kapellebrug

Toegevoegd: 06-03-2017, 21.44 uur
Door: Roland de Jong

KAPELLEBRUG - In een vrijstaande schuur bij een woning aan de Brouwerijstraat in Kapellebrug is maandagavond een uitslaande brand uitgebroken.


De brand werd rond 20.10 uur ontdekt toen een bewoner toevallig in de schuur moest zijn. Hij belde de brandweer en die schaalde op naar middelbrand. Er werden twee tankautospuiten en een hoogwerker opgeroepen.

Volgens de Veiligheidsregio Zeeland ging het om een schuur van circa 8 bij 12 meter. Binnen twintig minuten kon de brandhaard worden gelokaliseerd. Omstreeks 20.50 uur kon door de officier van dienst het sein 'brand meester' worden gegeven. Hierna werd nog nageblust.

Stichting Salvage is opgeroepen om de eigenaar te ondersteunen bij het afhandelen van de schade.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
kees (6-3-2017 om 23:53)
Ga lekker verder met de V.G. regio Zeeland. Lekker belangrijk, tot dat er iets ergs gebeurt. Toeters en bellen -de eerste dag van de maand- niet afgegaan?????? Het zal wel "aan iets " liggen?? Stoppen met deze "Poppenkast" . Met groet, Een "bezorgde Nederlander"
Cookie-instellingen beheren