Weerbericht:
Overwegend bewolkt, in het zuiden zon en vooral daar later buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Verkeershinder N256 door vrachtwagens

Toegevoegd: 07-03-2017, 17.47 uur
Door: Roland de Jong

ZIERIKZEE - Twee gestrande vrachtwagens hebben dinsdag aan het einde van de middag voor oponthoud gezorgd op de Zeelandbrug en de Weg naar de Val (N256).


Een vrachtwagen die van Goes richting Zierikzee reed kreeg aan het einde van de brug een klapband. Het gevaarte kon niet verder rijden en daarom moest het verkeer om beurten langs de vrachtwagen rijden.

Zo'n twee kilometer verderop belandde een andere vrachtwagen die eveneens richting Zierikzee reed met zijn wielen in de berm. De truck kon niet zelfstandig uit de berm komen en ook hier moest het verkeer om beurten passeren.

Rond 17.50 uur ondervond het verkeer nog steeds hinder van de pechvogels.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Waarom (8-3-2017 om 17:50)
@Vlissinger aangezien u alles weet, waarom stonden de borden niet aan? Eens gelijk een fijne dag. In woon niet in Vlissingen
Robert (8-3-2017 om 11:32)
In plaats van hele ritten op de gsm te zitten appen,en andere dingen aan het doen zijn ,zoals de berm in slingeren! Zou het fijn zijn als de meesten eens voor de rit even langs de wagen lopen en de gezond verstand gaan gebruiken,scheelt heeeeel veel vertraging. Ook het gegeven dat boven de 40 ton ,OOk A merk banden er onder uit klappen Zouden ze eens moeten gaan besseven........ De laatste echte Nederlandse beroepschauffeurs doen dit vaak wel of weten dit....
Vlissinger (8-3-2017 om 05:21)
@zeurpiet Waarom, omdat de brug vrij moet blijven voor hulpdiensten. het "tak"? bonnetje is lekker voor jezelf :) fijne dag nog!
Sjaak (7-3-2017 om 23:31)
Regelmatig lees ik dat vrachtwagens zorgen voor verkeers-problemen.En als ik over de verschillende rijkswegen rij,dan zie ik 9 van de 10 vrachtwagens aan de kant van de weg staan met een klapband.De restanten van die band liggen meestal aan de kant van de weg. Ik dacht dat gecouverde banden niet meer gebruikt mogen worden?
Waarom (7-3-2017 om 19:41)
Wie kan uitleggen waarom ze hier heel de brug voor afsluite vanuit Goes? En dit niet tijdig op de borden kunnen neerzetten? Waar mag het tak bonnetje heen?
frits (7-3-2017 om 19:18)
mag van geluk spreken dat hij niet op z'n kant ligt.
Cookie-instellingen beheren