Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Bijna 500 planten in wietkwekerij Axel

Toegevoegd: 08-03-2017, 10.31 uur
Door: Roland de Jong

AXEL - Na de wietkwekerij die maandag in Vlissingen werd geruimd heeft de politie nog een andere wietplantage ontmanteld. Dit keer in Axel.​


Volgens de politie werd in Axel in de Bastionstraat ook een hennepplantage ontdekt. Binnen stonden in totaal 495 planten. Er werd één verdachte gearresteerd. De stroom bleek buiten de meter om te worden afgenomen.

De kwekerij in de Vlissingse Dortsmansstraat omvatte 323 planten en was volgens de politie brandgevaarlijk. Ook bestond het gevaar op elektrocutie.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
john verhelst (8-3-2017 om 16:24)
Dat is inderdaad het vroegere cafe de donkere wolk(
jewillekens (8-3-2017 om 14:20)
is dat daar waar vroeger het cafe de donkerewolk heeft gezeten john verhelst ?
john verhelst (8-3-2017 om 11:53)
Als dat pand in de fik gegaan was dan had het wellicht ook het einde geweest van Koster zijn winkel,dat er precies naast ligt , en zijn magazijn er achter
Cookie-instellingen beheren