Weerbericht:
Vandaag perioden met zon en een enkele bui, morgen regen
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Inbrekers doorzoeken huis en stelen auto

Toegevoegd: 08-03-2017, 13.29 uur
Door: Roland de Jong

BRUINISSE - Bij een woninginbraak in Bruinisse is afgelopen zaterdag ook een personenauto buitgemaakt. Het gaat om een bruine Ford Focus.

De inbraak werd tussen 16.00 uur en 00.50 uur gepleegd in de Hoogaarsstraat. De dader(s) is/zijn vermoedelijk de woning binnen gegaan door een raam. Binnen werd de gehele woning doorzocht. De dieven namen een onbekend geldbedrag en sieraden mee.

Ook werd de geparkeerde personenauto van de bewoners weggenomen. De Ford was voorzien van het kenteken 37-RKK-6. De politie vraagt mensen naar de auto uit te kijken.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
wim (9-3-2017 om 07:00)
Wat is afsluiten van een woning toch belangrijk zeer zeker ook de ramen waarvoor goede afsluitingen geplaatst kunnen worden, zo zie je steeds meer afsluitingen zo ook aan de deuren ter voorkoming voor inbraken