Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
62 files van totaal 214 km

Winkeldief opgepakt na achtervolging Terneuzen

Toegevoegd: 09-03-2017, 08.04 uur
Door: Roland de Jong

TERNEUZEN - Na een achtervolging door Terneuzen heeft de politie woensdag een winkeldief aangehouden. Hij bleek ook voor een eerder feit te worden gezocht.


De man was aan het 'shoppen' bij de Jumbo-supermarkt in winkelcentrum Schuttershof aan de Schuttershofweg. Het winkelpersoneel betrapte de dief, maar deze ging er vandoor. Hij rende weg richting de Bloemenbuurt. Na een korte achtervolging te voet wisten opgeroepen agenten de man aan te houden.

De man bleek ook te worden gezocht voor een fietsendiefstal in februari van dit jaar. De verdachte is ingesloten en gehoord. Hij heeft een dagvaarding meegekregen en zal zich binnenkort voor de rechter moeten verantwoorden.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Robert (9-3-2017 om 09:31)
Zet zo'n etterbak eens een tijdje vast ,tot aan zijn voorgeleiding,weet je ook zeker dat hij er is.op zijn fiets mag hij niet door de tunnel
Ja-Ja (9-3-2017 om 09:22)
En loopt nu weer vrolijk vrij rond om de volgende diefstal/misdaad te plegen. Dan weer oppakken en verhoren en vrij laten.Enz.Enz. Gebeurt constant ook bij andere misdaden. Politie,O M,Overheid is het beleid om hard te straffen geheel kwijt. Maar zegt men terecht ,"Minder,Minder", dan is de groen/linkse garde van "rechters"paraat om te straffen.
Mark (9-3-2017 om 08:22)
Zal wel een zwerver zijn waarom steel je anders een ouwe fiets en een brood
Cookie-instellingen beheren