Weerbericht:
Overwegend bewolkt, in het zuiden zon en vooral daar later buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Verdachte in zaak gedumpte trekkerbanden

Toegevoegd: 09-03-2017, 12.32 uur - Update: 09-03-2017, 14.12 uur
De banden werden tussen 22 december en 2 januari gedumpt.
De banden werden tussen 22 december en 2 januari gedumpt.
© Foto: Waterschap Scheldestromen
Door: Roland de Jong

HOOFDPLAAT - De politie heeft vermoedelijk de persoon te pakken die eind vorig jaar in Hoofdplaat een flink aantal trekkerbanden dumpte.


Eergens tussen 22 december 2 januari werden in totaal 23 trekkerbanden gedumpt. Dat gebeurde ter hoogte van de oprit naar Voorland Nummer Eén bij het Magereind in Hoofdplaat. Opvallend was dat het voor het derde jaar op rij was dat op deze plek banden werden achtergelaten.

Volgens de politie is onlangs een 50-jarige man uit de gemeente Sluis gehoord als verdachte. Tijdens het verhoor heeft de man een bekentenis afgelegd. Daarom is tegen hem proces-verbaal opgemaakt. Het dossier zal voorgelegd worden aan de officier van justitie bij het functioneel parket Milieu in Den Bosch.

Verder is met de verdachte afgesproken dat hij de bij het Waterschap opgeslagen banden zelf ophaalt om deze vervolgens naar een erkende inzamelaar van autobanden te brengen. Als bewijs hiervan moet hij een afleverbon overleggen. Ook moet hij kosten betalen die het Waterschap heeft gemaakt om de banden op te ruimen.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren