Weerbericht:
Overwegend bewolkt, in het zuiden zon en vooral daar later buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Botsing geparkeerde auto, bestuurder rijdt door

Toegevoegd: 09-03-2017, 13.35 uur
De doorrijder botste tegen deze geparkeerd staande auto.
De doorrijder botste tegen deze geparkeerd staande auto.
© Foto: Politie Zeeland - West-Brabant
Door: Roland de Jong

GOES - In Goes is vannacht iemand doorgereden na een botsing met een geparkeerd staande auto. De politie is een onderzoek gestart.


Volgens de politie vond de aanrijding vannacht of vanochtend plaats op de Heernisseweg. “Het geparkeerde voertuig liep veel schade op. Ook de veroorzakende partij moet schade hebben, want deze heeft het één en ander achtergelaten”, zo zegt de politie op Facebook.

De politie roept de doorrijder op zich te melden. “Kom jij je melden? Of vinden wij jou eerder?”, zo schrijft de politie.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Fietser (11-3-2017 om 08:11)
Gister 10-3 reed ik er toevallig langs op de fiets en alle rommel van het kapotte licht ligt nog gewoon op straat, waarom word dit niet opgeruimd?
Lezer (10-3-2017 om 21:22)
Knap de zogenaamde aanrijding zou vanmorgen hebben plaats gevonden en aan de schade te zien is er al roestvorming. Dan is de gemelde schade echt niet zojuist ontstaan !
Cookie-instellingen beheren