Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 11 km

Dode brand Hansweert inderdaad bewoner

Toegevoegd: 09-03-2017, 14.21 uur
Het stoffelijk overschot werd gevonden tijdens het blussen..
Het stoffelijk overschot werd gevonden tijdens het blussen..
© Foto: Manfred Berrevoets / Provicom
Door: Roland de Jong

HANSWEERT - De persoon die om het leven kwam bij de brand dit weekeinde in Hansweert is inderdaad de 54-jarige bewoner van het pand. Dat meldt de PZC.


In de woning van de man aan de Oude Kerkstraat vond rond 03.35 uur een gasexplosie plaats. Hierna brak brand uit. Vanwege instortingsgevaar kon de brandweer niet naar binnen. Bovendien leek het er aanvankelijk op dat er niemand meer binnen was. Tijdens het nablussen werd echter een stoffelijk overschot gevonden.

Eerder liet de politie al weten te vermoedden dat het zou gaan om de 54-jarige man. Nader onderzoek bij The Maastricht Forensic Institute (TMFI) heeft nu uitgewezen dat het vermoeden van de politie klopt.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren