Weerbericht:
Zeer warm zomerweer, in het zuid(oost)en kans op een (onweers)bui
Verkeersinformatie:
Geen files

Vijf arrestaties bij drugsactie woning Vlissingen

Toegevoegd: 10-03-2017, 14.07 uur
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - Tijdens een drugsactie heeft de politie donderdagmiddag in Vlissingen twee bewoners en drie bezoekers aangehouden. Vanuit het pand werd drugs verhandeld.


De politie startte een onderzoek na meldingen dat vanuit het pand aan de Bouwen Ewoutstraat drugs zou worden gedeald. 's Middags werden drie mannen gecontroleerd die het huis hadden bezocht. Bij een 43-jarige inwoner uit Vlissingen werd een bolletje verdovende middelen aangetroffen en in beslag genomen.

Deze man en de andere twee bezoekers werden voor verhoor naar het politiecellencomplex Torentijd in Middelburg gebracht. Na het verhoor mochten zij het cellencomplex verlaten. Het bolletje bleek harddrugs te zijn. Tegen de Vlissinger wordt proces-verbaal opgemaakt.

De politie deed ook onderzoek in de woning zelf. Toen één van de bewoners het huis wilde verlaten werd hij aangehouden. Bij hem werd een geldbedrag van bijna duizend euro in beslag genomen. In zijn kamer werden verdovende middelen gevonden. Bij nader onderzoek bleek het volgens de politie gaan om dealershoeveelheden cocaïne, heroïne en een brok hasj.

Tijdens het onderzoek in de woning kwam een andere bewoner thuis. Ook hij werd aangehouden. In zijn kamer werd een kleine hoeveelheid verdovende middelen in beslag genomen. De beide bewoners zijn voor verder onderzoek naar het cellencomplex in Middelburg gebracht.

De hoofdverdachte kreeg vrijdagmorgen te horen dat hij langer vast blijft zitten. De andere verdachte werd na zijn verhoor in vrijheid gesteld.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Will (10-3-2017 om 19:48)
Kijk dat is weer een prima actie van de Politie. De rest volgt Petje af.
P van D (10-3-2017 om 17:43)
Goezo Politie... Keihard pakken die gasten in Vlissingen er lopen er nog wel 500 van die figuren rond die samenwonen op papier maar ondertussen dealen en apart uitkering trekken en auto's rondrijden met een blow op achter stuur... Het ergste vind ik al die jonge vrouwen daar allemaal op kicken, medelijden als je daar voor valt.. De wereld is gek aan het worden.. Voor het eerst in 20 jaar de Politie eindelijk optreed hier in Vlissingen.. RESPECT !!!