Weerbericht:
Morgen bewolkt en regenachtig
Verkeersinformatie:
Geen files

Brand verwoest rijtjeswoning Terneuzen

Toegevoegd: 12-03-2017, 07.23 uur
Door: Roland de Jong

TERNEUZEN - Een uitslaande brand heeft vannacht in Terneuzen een rijtjeswoning verwoest. Het huis is onbewoonbaar geworden. Niemand raakte gewond.


De brand woedde aan de Klaprooslaan en werd rond 05.30 uur ontdekt. De brandweer schaalde op naar middelbrand en rukte uit met twee tankautospuiten en een hoogwerker. Bij aankomst stond de benedenverdieping al volledig in brand.

Na de inzet van twee stralen hoge druk waren de vlammen snel bedwongen maar desondanks richtte de brand erg veel schade aan. De officier van dienst kon even voor zes uur het sein 'brand meester' geven. Hierna moest nog wel worden nageblust. Een uur later kon de brandweer inrukken.

Al snel werd duidelijk dat er niemand meer in de woning was. Er werd uit voorzorg een ambulanceteam opgeroepen maar dit is niet meer ter plaatse gekomen. De brandweer heeft het pand geventileerd en Salvage is opgeroepen om de bewoner te ondersteunen bij het afhandelen van de schade.

Zie ook:

Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
wim (12-3-2017 om 10:19)
ik hoop dat er geen huisdieren binnen waren
Cookie-instellingen beheren