Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
9 files van totaal 32 km

Arrestatie Vlissinger voor bezit pepperspray

Toegevoegd: 12-03-2017, 12.15 uur
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - Een 25-jarige Vlissinger is vannacht in zijn woonplaats aangehouden voor het bezit van een busje pepperspray: verboden wapenbezit, aldus de politie.


Surveillerende agenten zagen rond 00.20 uur in de Baljuwstraat een auto geparkeerd staan. In de auto zaten twee mannen en omdat de agenten een sterke hennepgeur roken werden de mannen verzocht om uit te stappen.

Vervolgens werd een geringe hoeveelheid wiet aan de agenten overhandigd. Nadat in een jaszak van de bestuurder een busje pepperspray werd gevonden, is deze aangehouden voor het overtreden van de Wet Wapens en Munitie. Hij is voor verhoor meegenomen naar het politiecellencomplex Torentijd in Middelburg. De man zit nog vast.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Vlissinger (13-3-2017 om 05:31)
P van D ga terug je bed in, alsof zij meteen verantwoordelijk zijn voor alle troep overal. Morgen doen ze het gewoon weer! en terecht, politie is een zeurkous hier in Vlissingen.
P van D (12-3-2017 om 12:37)
Goedzo Politie.. Pakken die wiet rokende nietsnutten en kleine crimineeltjes bah.. De stad is er vol mee in de nacht / avond overal sneaky geparkeerd .. Overal gooien ze ook nog Mc Donalds troep uit de auto vooral in Goes bah.. Word tijd die gasten eens gepakt worden enzo, ik hoop er snel een mobiele test komt voor drugs
Cookie-instellingen beheren