Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Man mishandelt vriendin langs A58 Rilland

Toegevoegd: 12-03-2017, 14.40 uur
Door: Roland de Jong

RILLAND - Zaterdagavond is een 25-jarige Rotterdammer langs de A58 ter hoogte van Rilland aangehouden op verdenking van het mishandelen van zijn vriendin.


Een getuige meldde omstreeks 19.15 uur dat op de vluchtstrook langs de snelweg richting Bergen op Zoom twee mensen ruzie aan het maken waren. Opgeroepen agenten zien ter hoogte van Rilland een auto met knipperlichten aan langs de kant van de weg staan. Voor de auto waren op dat moment een man en een vrouw druk in gesprek met elkaar.

Om er achter te komen wat er precies aan de hand was werd het snel onafhankelijk van elkaar ondervraagd. De vrouw bleek flinke verwondingen in haar gezicht te hebben. Ze verklaarde dat haar vriend haar midden in haar gezicht een vuistslag had gegeven. De man is vervolgens aangehouden en voor verhoor meegenomen naar het politiecellencomplex Torentijd in Middelburg.

De vrouw is naar het politiebureau in Goes gebracht waarna zij is opgevangen door familie. De vrouw heeft besloten geen aangifte te doen en haar vriend is om die reden weer vrijgelaten.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Franky (13-3-2017 om 21:10)
@ W. Kruit, In dit geval is het wel degelijk heterdaad. Melding --> ter plaatse diverse constateringen, lees verklaring / verwondingen zichtbaar. Kort terstond nadat het feit is begaan. 128 SV 1. Ontdekking op heter daad heeft plaats, wanneer het strafbare feit ontdekt wordt, terwijl het begaan wordt of terstond nadat het begaan is. 2. Het geval van ontdekking op heter daad wordt niet langer aanwezig geacht dan kort na het feit dier ontdekking."
juriste (13-3-2017 om 13:09)
@Lezer: Ik ben het met je eens maar hoe dan ook: een vrouw sla je nooit en te nimmer!
edith (13-3-2017 om 09:42)
@ Lezer...De man heeft de vrouw een vuistslag in haar gezicht gegeven dus hoezo kennen we niet het hele verhaal? Of zijn er redenen waarom je een vrouw wel een vuistslag mag geven?
P (13-3-2017 om 08:35)
@Lezer: ja gek he met wat vuistslagen en beschadigingen in haar gezicht.
Pjotter (13-3-2017 om 01:11)
@ Franky en de rest. Wordt gewoon ambtshalve vervolgd.
Vlissinger (13-3-2017 om 00:46)
Als ik deze vrouw mag adviseren....als je denkt dat hij erg manipulatief is en jou vaak de schuld geeft van dingen die je niet doet en je vaak als waardeloos bestempeld, lees dan eens wat over cluster b stoornissen. Ik heb het zelf meegemaakt en als het een pathologisch leugenaar is dan zou ik als ik jou was de gray rock techniek toepassen. Narcisten zijn negen van de tien keer die stalkers (die je terugziet in de media) die na de relatie niet willen dat jij een leuk leven hebt. De gray rock techniek werkt bijna altijd. Word saai en verveeld voor ze.. Ze veranderen nooit uit zichzelf. Geloof me. Zorg ervoor dat ze jou verlaten ipv jij hem. Er zijn veel onnodige doden gevallen omdat hier in de media nooit openbaarheid aan gegeven wordt.
Cookie-instellingen beheren