Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 23 km

Automobilist (24) onder invloed speed Zierikzee

Toegevoegd: 12-03-2017, 14.54 uur
Door: Roland de Jong

ZIERIKZEE - Een 24-jarige man uit de gemeente Schouwen-Duiveland is vannacht in Zierikzee betrapt op het rijden onder invloed van speed. Hij moest zijn rijbewijs inleveren.


Omstreeks 03.20 uur zagen surveillerende agenten een personenauto met defecte verlichting over de Grachtweg rijden. Ze lieten hem stoppen om hem te wijzen op de kapotte lamp. De agenten merkten  direct een aangebroken gripzakje met speed op dat tussen de benen van de bestuurder lag. Het bleek bovendien niet de eerste keer te zijn dat de man hiermee werd betrapt tijdens het rijden.

In het Zierikzeese politiebureau is door een GGD-arts bloed afgenomen zodat de mate van invloed bepaald kon worden. De uitslag is nog niet bekend. Het rijbewijs van de man is ingenomen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
piepo (13-3-2017 om 23:28)
hahaha, en miljoen. dan kan de helft van Nederland zijn rijbewijs wel innemen na alcohol feestjes te gaan auto rijden daar vallen dus echt doden bij. maar lekker blijven zuipen achter het stuur en het blikje het raam uit gooien. lekker stoer.......
dh (13-3-2017 om 10:35)
hij was sneller dan het licht ;)
Ja-Ja (13-3-2017 om 07:47)
Door die Gedoogde rommel vallen jaarlijks honderden doden. Stop Drugs/Alcohol in het verkeer.
P van D (13-3-2017 om 00:08)
Gerechtigheid eindelijk ! Vind het heel erg dat drugsgebruikers altijd met alcoholcontroles gewoon door kunnen rijden omdat er geen mobiele test apparaatjes zijn nog.. Echt super goed werk agenten.. Als je alle drugs gebruikers kon controleren kun je we 1miljoen rijbewijzen invorderen want alle wiet rokers en snuivers rijden gewoon auto of scooter.. Ze denken onaantastbaar te zijn !
S. Gonzales (12-3-2017 om 18:15)
Dacht die daar harder van te kunnen rijden ?
Cookie-instellingen beheren