Weerbericht:
In het noorden bewolkt, in het zuiden zon en vooral daar later buien
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Politie neemt luchtdrukgeweer in beslag

Toegevoegd: 12-03-2017, 16.16 uur
Het door de politie aangetroffen luchtdrukgeweer.
Het door de politie aangetroffen luchtdrukgeweer.
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
Door: Roland de Jong

AXEL - De politie heeft zaterdagavond een luchtdrukgeweer in beslag genomen omdat de persoon hiermee over de openbare weg had gelopen.


Een jachtopzichter had bij het Axelse bos iemand zien lopen met een wapen met daarop een grote kijker. De man liep naar een auto toe en legde het wapen in de kofferbak. De politie stelde een onderzoek in en trof in de kofferbak een 5.5 mm luchtdrukgeweer aan.

“Zo'n wapen mag je zonder vergunning voorhanden hebben maar het is verboden om het op de openbare weg te dragen zonder dat het deugdelijk verpakt is. Het luchtdrukgeweer is daarom door ons in beslag genomen”, zo legt de politie uit.

Een officier van justitie gaat bekijken wat er nu verder gaat gebeuren.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
crusader (13-3-2017 om 09:29)
Wauwwww hulde aan de politie!! Topnieuws waarbij ik op het puntje van mijn stoel ben gaan zitten! Een Luchtdrukbazooka van wel 5.5mm groot, hoe halen mensen het in hun hoofd...
A. Wisse (12-3-2017 om 17:33)
Ik liep gisteren nog met een machinegeweer over straat maar; degelijk verpakt in cadeaupapier met plakband aan elkaar geprut. Ik hield het ding op wat mensen gericht maar niks aan de hand, ik heb niet geschoten want dan zit er natuurlijk een gaatje in mijn papier en dan kan ik hem weer helemaal opnieuw gaan inpakken, duuuuh!
Cookie-instellingen beheren