Weerbericht:
Van tijd tot tijd (mot)regen en vrij veel wind. Maandag buien
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Rijbewijs ingenomen na ongeluk onder invloed

Toegevoegd: 13-03-2017, 10.37 uur
Door: Roland de Jong

HOEK - Een dronken vrouw heeft zondagavond op de Westerscheldetunnelweg bij Hoek een eenzijdig ongeluk veroorzaakt. Haar rijbewijs is ingenomen.

Het ongeval gebeurde rond 19.15 uur. Ambulancemedewerkers ontfermden zich over de vrouw. Het bleek te gaan om een 33-jarige Vlissingse. Wat er precies is gebeurd is nog niet duidelijk. De bestuurster zal pas op een later tijdstip door de politie worden gehoord omdat zij eerst voor behandeling naar het ziekenhuis moest worden vervoerd.

Van de vrouw werd nog wel een blaastest afgenomen. Ze bleek te veel gedronken te hebben. In het ziekenhuis is van de vrouw een bloedproef afgenomen om te bekijken hoeveel zij exact op had. De uitslag is nog niet bekend. Het rijbewijs van de vrouw is echter al wel ingenomen.

De auto raakte beschadigd en is weggesleept door een takelbedrijf.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
piepo (13-3-2017 om 23:13)
en weer een alcohol verhaal, wordt het nu eens geen tijd dat de overheid hier iets kan geen betekenen. door B.v. een alcohol slot bij overtreders toepassen. en inderdaad de geleden schade geheel verhalen op zulke domme mensen. en niet door middel van verzekeringen. maar lekker diep in de portemonnee, het beste leer geld.
raya (13-3-2017 om 16:38)
Rijbewijs innemen voor minimaal 10 jaar en voor de kosten op laten draaien
Erik (13-3-2017 om 12:37)
Lekker voor alle gemaakte kosten op laten draaien (ambulance-, politie- en bergingskosten), zodat ze 2x een kater krijgt. Geen medelijden met zo iemand...!