Weerbericht:
Vrij veel bewolking en van tijd tot tijd (mot)regen, vrijdag meest droog
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Boetes bij politiecontrole in havengebied

Toegevoegd: 15-03-2017, 14.25 uur
Door: Manfred Berrevoets

NIEUWDORP - Dinsdagmiddag en -avond heeft de politie aan de Polenweg en de Europaweg-Noord in Nieuwdorp zestig voertuigen gecontroleerd.

Dinsdagmiddag werden een reeks aanhangwagens gecontroleerd bij de milieustraat aan de Polenweg. Zo'n zestig procent van de aanhangwagens bleek niet in orde. De bestuurders van deze voertuigen kregen bekeuringen voor slechtwerkende (rem)verlichting, defecte richtingaanwijzers op aanhangwagens en het onjuist vastmaken van de hulpkoppeling. Ook kregen bestuurders waarschuwingen, omdat ze het rijbewijs niet konden tonen en de lading niet correct afgedekt hadden.

's Avonds werd op de Europaweg-Noord in het havengebied een snelheidscontrole, gecombineerd met een alcoholcontrole, gehouden. Drie automobilisten reden boven de 100 km/uur en zijn hiervoor bekeurd. De hoogst gemeten snelheid was 122 km/uur, waar 80 kilometer is toegestaan. Bestuurders die tussen 80 en 100 km/uur reden, kregen deze keer een waarschuwing. Ook werd een bestuurder gewaarschuwd voor kapotte voorverlichting.

Tevens werd van twintig bestuurders een blaastest afgenomen. Eén bestuurder werd aangehouden voor het rijden onder invloed van alcohol.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750