Weerbericht:
Wolkenvelden. In het zuiden eerst lokaal mist, vanmiddag buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Gewonden bij botsing Nieuw Namen

Toegevoegd: 15-03-2017, 20.31 uur - Update: 16-03-2017, 09.32 uur
Door: Manfred Berrevoets

NIEUW NAMEN - De hulpdiensten zijn woensdag aan het einde van de middag met spoed uitgerukt voor een ongeluk bij Nieuw Namen. Twee vrouwen zijn gewond naar het ziekenhuis gebracht.


Even voor 18.00 uur vond er op de kruising van de Zorgdijk met de Langestraat een aanrijding plaats tussen twee personenauto’s. Eén van de auto’s, bestuurd door een 74-jarige vrouw uit het Belgische Kieldrecht, kwam in de sloot tot stilstand. De andere auto, bestuurd door een 40-jarige man uit het Belgische Londerzeel, kwam op zijn kop in een weiland tot stilstand.

Twee ambulances en de brandweer zijn ter plaatse geweest. De 74-jarige vrouw is voor onderzoek naar het ziekenhuis in Sint-Niklaas gebracht. Een bijrijder van de auto die op zijn kop lag, een 19-jarige vrouw uit het Belgische Welden, is voor onderzoek naar het ziekenhuis in Terneuzen gebracht.

Een bergingsbedrijf heeft de zwaar beschadigde voertuigen vervolgens weggesleept.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren