Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
41 files van totaal 176 km

Reeks diefstallen accu's scootmobielen

Toegevoegd: 16-03-2017, 15.00 uur
Door: Roland de Jong

TERNEUZEN - In Terneuzen zijn de afgelopen tijd diverse accu's gestolen van scootmobielen. Dat heeft de politie vanmiddag bekend gemaakt.


Volgens de politie zijn circa tien accu's ontvreemd. "Van de diefstallen is aangifte gedaan." Mogelijk zijn er echter meer gedupeerden. De politie roept hen op om ook aangifte te doen.

Inmiddels loopt er een onderzoek. Geprobeerd wordt om te achterhalen wie de accu's heeft gestolen en waar deze zijn gebleven.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Liesbeth (16-3-2017 om 20:55)
Hoe LAAG kan je gaan, van iemand zijn mobiliteit te stelen!!! In en in gemeen en te triest voor woorden, ondanks mijn commentaar...
bram goeree (16-3-2017 om 17:27)
dit is heel erg.de mensen die een scootmobiel hebben zijn daar veelal afhankelijk van en om van die mensen te stelen is heel erg .meestal is zoiets nog niet verzekerd ook een nieuwe accu;s kosten al gauw een 200 euro of meer .schandalig dat er zulke figuren zijn die dit doen .de maatschappij glijd steeds verder af in ellende en rottigheid .misschien dat harder straffen en de schade laten vergoeden helpt.ik hoop voor de gedupeerden dat die rotzakken snel gepakt worden en dat zij de gestolen accu's daardoor terug krijgen plus een vergoeding voor het leed en ongemak wat zij veroorzaakt hebben
AD. (16-3-2017 om 17:00)
Sommige figuren hebben geen gevoel voor mensen die van een scootmobiel afhangkelijk zijn en vinden die paar euro die ze krijgen voor zo,n accu waarvan ze dan een jont kunnen kopen veel belangrijker anders gaat die jont van hun uitkering af.
Cookie-instellingen beheren