Diefstal uit zeilboten haven Arnemuiden

Toegevoegd: 16-03-2017, 15.05 uur

Door: Roland de Jong

ARNEMUIDEN - In de nacht van dinsdag op woensdag is ingebroken in meerdere zeilboten die in de jachthaven bij de Muidenweg in Arnemuiden lagen. Ook een personenauto en een zeecontainer werden door inbrekers bezocht.

Welke goederen er exact weg zijn is nog niet bekend. Volgens de politie komt dat omdat nog niet alle gedupeerden aangifte hebben gedaan. "Maar dat er behoorlijk wat schade is moge duidelijk zijn", zo zegt de politie.

Medewerkers van het team Forensische Opsporing hebben sporenonderzoek gedaan aan de verschillende boten. De politie is op zoek naar de dadersen roept daarom getuigen op om zich te melden. De dieven zijn vermoedelijk tussen 04.45 en 05.30 uur aan het werk geweest.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
peter de Quaack (17-3-2017 om 14:33)
Komen vast niet uit Nederland want iedere sukkel weet dat er niets te halen valt in een boot. Hoe dom kan je zijn om daar in te gaan breken.