Weerbericht:
Wolkenvelden. In het zuiden eerst lokaal mist, vanmiddag buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Ravage na ongeval A58 Lewedorp

Toegevoegd: 17-03-2017, 03.16 uur
Door: Manfred Berrevoets

LEWEDORP - De A58 in de richting van Bergen op Zoom is vannacht enige tijd afgesloten geweest na een eenzijdig ongeval ter hoogte van Lewedorp.


Het ongeluk vond rond 01.50 uur plaats ter hoogte van hectometerpaaltje 159,7. Een bestuurder van een personenauto raakte door nog onbekende oorzaak de controle kwijt over zijn voertuig, kwam in de berm terecht en sloeg vervolgens met zijn auto over de kop. Bij aankomst van de hulpdiensten stond de bestuurder naast zijn voertuig. Hij is vervolgens onderzocht in een ambulance en ter controle naar het ziekenhuis gebracht. Over zijn verwondingen is nog niks bekend.

Omdat beide rijstroken van de snelweg over tientallen meters vol rommel lagen is besloten de weg bij Arnemuiden af te sluiten. De auto is weggesleept en een veegwagen heeft het wegdek schoongemaakt.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
ik zeg (17-3-2017 om 09:00)
zooo , U heeft een engeltje op uw schouder gehad, chauffeur, beterschap hoor .
Cookie-instellingen beheren