Weerbericht:
Zeer warm zomerweer, maandag kans op een (onweers)bui
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 4 km

Scharenslijper besteelt hoogbejaarde vrouw

Toegevoegd: 17-03-2017, 14.51 uur
Door: Manfred Berrevoets

HULST - Een 94-jarige vrouw uit Hulst is slachtoffer geworden van een zogenaamde scharenslijper. De man maakte gebruik van een babbeltruc om zijn slachtoffer geld afhandig te maken.


De politie kreeg op vrijdag rond 11.20 uur een melding binnen dat een man met de inhoud van de portemonnee aan de haal was gegaan. Hij had zich met een smoes dat hij scharen kwam slijpen bij zijn slachtoffer naar binnen gepraat. Ondanks een Burgernetbericht en een zoekslag door de politie werd hij niet meer aangetroffen.

Van de dader is een signalement bekend. Man, circa 60 jaar oud, normaal postuur, grijs haar, grijze lange jas. Hij sprak accentloos Nederlands.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
bram goeree (21-3-2017 om 12:57)
hoe laag kun je zinken om een vrouw van 94 op deze manier te behandelen .het is toch niet gek dat oudere mensen op den duur niks meer vertrouwen en s'' avonds niet de straat meer op durven gaan .is dit de maatschappij die we wensen .ik in ieder geval niet .dat die klootzak snel gepakt mag worden
Terneuzenaar (20-3-2017 om 15:48)
Nou, de messen zijn in ieder geval geslepen, de jacht lijkt geopend..?
anna (18-3-2017 om 13:54)
laffaard.!
x (17-3-2017 om 20:44)
Ik ben daar ook eens ingetrapt en geloof me dat zijn achteraf echt geen mensen om mee te lachen.Zware bedreigingen en kosten rekenen wat nergens op slaat.Laat nooit iets slijpen van messen of scharen of boren of iets dergelijks door mensen die aanbellen of je terrein op komen rijden,dit is een begin van een ellendige periode,ik kan het weten.De politie kan hier weinig aan doen omdat ze een dienst bewezen hebben en een dienst dient vergoed te worden.
john verhelst (17-3-2017 om 16:58)
Als het in Hulst of omgeving om oplichting gaat dan is natuurlijk je eerste gedachte het zal Bartje toch weer niet zijn ?
michelle (17-3-2017 om 16:00)
Bah, wat een rat!!!