Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
57 files van totaal 225 km

Jongen aangehouden met gestolen scooter

Toegevoegd: 19-03-2017, 13.04 uur
Door: Manfred Berrevoets

TERNEUZEN - De politie heeft zaterdag aan de Rubensstraat in Terneuzen een 18-jarige man zonder vast woon- of verblijfplaats aan gehouden. Hij wordt verdacht van diefstal dan wel heling van een scooter.


Agenten zagen de scooter met een andere bestuurder zaterdag rond 13.50 uur uur op de Nieuwstraat. De jongen probeerde tot twee keer toe een wheelie te maken. Daarop besloten ze hem staande te houden. Voordat dit lukte stapte de man af in een steegje gelegen aan de Nieuwstraat en de verdachte reed weg op het voertuig. Agenten controleerden het tweetal dat in het steegje was achtergebleven.

Andere agenten achtervolgden de verdachte ondertussen. Op de Rubensstraat stapte de man van de scooter af. Een agent wilde hem aanhouden, maar de man ging er vandoor. In een brandgang kon de verdachte uiteindelijk worden aangehouden. Omdat hij zich verzette werd pepperspray gebruikt.

Uit verder onderzoek bleek dat de man op een gestolen scooter reed. Hij is ingesloten voor verder onderzoek. De tweewieler is in beslag genomen. Zondag is in Terneuzen de jongen die eerder op de scooter reed ook aangehouden. Het gaat om een 17-jarige jongen uit Terneuzen. Ook hij is ingesloten voor verder onderzoek.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Zeeuws - Vlaanderen onafhankelijk . (20-3-2017 om 08:58)
Zo een figuur moeten ze de poten van onder zijn donder slaan , afleren om een ander zijn eigendom te stelen !
Cookie-instellingen beheren