Weerbericht:
Bewolkt en droog, overdag perioden met zon
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Man mishandelt ander met stuk hout

Toegevoegd: 20-03-2017, 11.23 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Een 46-jarige man uit Middelburg is zondagavond aangehouden omdat hij een man zou hebben bedreigd en mishandeld met een stuk hout. Ook sloeg de man ruiten in.

Rond 17.20 uur kregen agenten een melding van een conflict in de Oosterscheldestraat. Daar aangekomen verklaarde de aangever dat de man naar hem toe was gekomen en hem bedreigde met een stuk hout. Er ontstond een handgemeen en het slachtoffer kreeg een klap tegen zijn gezicht met het stuk hout. Hij liep hierbij licht letsel op.

Vervolgens heeft de verdachte met een hakbijl enkele ruiten van de auto en de voordeur van de benadeelde ingeslagen en is er vandoor gegaan. Agenten hielden hem in de omgeving aan en hebben hem overgebracht naar een cel voor verhoor. Het slachtoffer deed aangifte.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750