Crossers havengebied op de vlucht voor politie

Toegevoegd: 20-03-2017, 15.55 uur

Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - Tijdens een controle in het havengebied in Vlissingen zijn dit weekeinde enkele motorrijders en quadrijders met hoge snelheid op de vlucht geslagen voor de politie.

Naar aanleiding van meldingen over illegaal crossen in het havengebied werd zowel zaterdag als zondag extra gecontroleerd. Hierbij werd één quadrijder bekeurd voor het rijden op een bedrijventerrein dat verboden is voor onbevoegden. Bij een volgende overtreding wordt zijn quad in beslag genomen.

Een man kreeg een waarschuwing omdat hij zijn zoontje liet crossen. Enkele andere crossmotor- en quadrijders kregen de agenten bijtijds in het vizier en verlieten het havengebied vervolgens met hoge snelheden. Twee automobilisten kregen een boete voor te hard rijden.

Volgens de politie constateert Zeeland Seaports, de beheerder van de haven en de infrastructuur in het havengebied, de laatste tijd een toename van overlast en schade door illegaal motorcrossen. Illegale motorrijders riskeren een boete en in beslag name van de motoren.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
horrelepiet (25-3-2017 om 13:40)
In Nederland word alles verboden ,behalve betalen.
Tonnie (21-3-2017 om 23:37)
@Mario. Dit crossen gaat ten koste van anderen, maar ja, moet toch kunnen. @lezer. Goed idee, laat Mario zijn adres geven.
lezer (21-3-2017 om 14:59)
@Mario ik begrijp dat jij jouw tuin beschikbaar stelt voor crossers om te oefenen? De boeren wien's land kapot gereden wordt, zijn er namelijk helemaal klaar mee. Ben blij dat de politie hier is iets aan doet. Crossen is prima, maar doe het dan op de daarvoor bestemde terreinen en sloop niet andermans grond!!
Kees denDekker (21-3-2017 om 08:08)
Hans .Weet je wel zeker dat het motoren waren, tegenwoordig veel snelle race fietsers.ook mensen met een hobby.
P (21-3-2017 om 02:12)
@Mario, aahhh wat zielig wil je een sticker?
Mar (20-3-2017 om 22:54)
@Bouwer, men mag zonder kenteken niet op de openbare weg, dus zou zeggen; bel de politie en noteer wat gegevens, of al het er met kenteken zijn dan dat. Er moeten eerst ongelukken gebeuren of doden/gewonden vallen voor de burger iets doet en dan achteraf zeggen, wat erg!!!