Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
7 files van totaal 17 km

Dode: Groot onderzoek, alle opties nog open

Toegevoegd: 20-03-2017, 20.48 uur - Update: 21-03-2017, 12.30 uur
Door: Roland de Jong

RILLAND - De politie houdt nog alle opties open voor wat betreft de doodsoorzaak van de persoon die vanavond in Rilland is gevonden. De recherche is inmiddels echter met flink wat mensen ter plekke.


Volgens woordvoerder Pierre-Ine Mattheussens van de politie Zeeland-West-Brabant zal sowieso de komende uren nog onderzoek worden gedaan en zal daaruit duidelijk moeten worden wat zich in de woning aan de Hontestraat heeft afgespeeld. Het is volgens Mattheussens nog te vroeg om hier iets over te zeggen. De identiteit van het slachtoffer is ook nog onbekend.

Inmiddels heeft de brandweer een commandocontainer in de straat geplaatst. De rijtjeswoning waarin de dode werd gevonden en een nabij gelegen parkeerterrein zijn afgezet met linten. Vijf busjes van de afdeling Forensische Opsporing zijn ter plekke. Ook tactisch rechercheur zijn aanwezig. Diverse rechercheurs lopen in witte overalls.

Het stoffelijk overschot werd rond 17.35 uur ontdekt. De ambulancedienst werd nog opgeroepen maar de persoon bleek reeds te zijn overleden.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren