Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 15 km

Dode Rilland slachtoffer misdrijf

Toegevoegd: 21-03-2017, 09.42 uur - Update: 21-03-2017, 09.52 uur
Sporenonderzoek rondom de woning aan de Hontestraat.
Sporenonderzoek rondom de woning aan de Hontestraat.
© Foto: Roland de Jong / Provicom
Door: Roland de Jong

RILLAND - De persoon die maandagavond dood werd gevonden in een woning in Rilland is het slachtoffer geworden van een misdrijf. Dat heeft de politie bevestigd.


Het lichaam van de man werd rond 17.25 uur ontdekt nadat agenten na een melding van buurtbewoners poolshoogte gingen nemen. De ambulancedienst werd nog opgeroepen maar de persoon bleek reeds te zijn overleden.

De politie startte direct een sporenonderzoek en concludeerde dat de man was overleden als gevolg van een misdrijf. De politie weet nog niet zeker wie het slachtoffer is maar vermoedt dat het gaat om de 65-jarige bewoner van het rijtjeshuis waarin het lichaam werd gevonden. De doodsoorzaak is volgens de politie nog onduidelijk.

Een Team Grootschalige Opsporing (TGO) onderzoekt de omstandigheden rondom het overlijden van de man. Maandagavond werd al een groot aantal rechercheurs ingezet. Ook op dit moment gaat het onderzoek volgens de politie nog door.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren