Weerbericht:
In het noorden bewolkt, in het zuiden zon en vooral daar later buien
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 5 km

Auto in sloot bij botsing Kortgene

Toegevoegd: 21-03-2017, 18.00 uur
Door: Roland de Jong

KORTGENE - Na een botsing op de Provincialeweg bij Kortgene is dinsdag aan het einde van de middag een auto in een sloot terecht gekomen.


Het ongeluk vond plaats bij de kruising met de Westdijk. Toen één van de twee auto's stilstond op de weg kon de ander niet meer op tijd remmen. Hierdoor belandde één van de auto's in het water. De hulpdiensten werden vervolgens massaal ter plekke gestuurd.

Twee tankautospuiten, twee duikteams, twee ambulances en een traumahelikopter werden opgeroepen maar de situatie bleek erg mee te vallen. Geen van de betrokkenen raakte gewond. Bergingsbedrijf De Moor heeft de auto die in het water lag geborgen.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren