Weerbericht:
Wolkenvelden. In het zuiden eerst lokaal mist, vanmiddag buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Weer inbraak bij supermarkt Philippine

Toegevoegd: 23-03-2017, 13.53 uur
De dieven vernielden een ruit om binnen te komen.
De dieven vernielden een ruit om binnen te komen.
© Foto: Spar Peter Bolleman
Door: Roland de Jong

PHILIPPINE - De Spar-supermarkt aan de Waterpoortstraat in Philippine is vannacht het doelwit geweest van inbrekers. De afgelopen jaren waren bij de winkel al meer inbraken.


Een ruit bij de ingang van de winkel werd vernield maar de dieven wisten niet veel buit te maken. De daders probeerden binnen de kast met rookwaar open te breken maar dat mislukte. De dieven gingen er uiteindelijk vandoor met een postpakket.

De eigenaar van de winkel heeft op Facebook een foto geplaatst van de kentekenplaat van de auto van de daders. Hij roept getuigen op om de politie te bellen. De winkel is vanochtend overigens gewoon opengegaan.

Sinds 2005 was de supermarkt al zeven keer het doelwit van een inbraak. Ook was er een overval.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren