Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
64 files van totaal 226 km

Geen verkrachting, wel seks met meisje (14)

Toegevoegd: 23-03-2017, 16.50 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - De 28-jarige Terneuzenaar S. O. is donderdag veroordeeld tot vier maanden cel omdat hij seks heeft gehad met een veertienjarig meisje. Er was drie jaar cel geëist.


O. zou het meisje begin augustus 2015 samen met anderen hebben verkracht en mishandeld. De rechtbank kwam op dit punt tot vrijspraak omdat er bij het meisje geen enkel spoor van enige mishandeling was gevonden en DNA niet aantoonde dat er meerdere mannen bij het gebeuren waren betrokken.

Volgens de rechtbank waren de verklaringen van het meisje 'onvoldoende geloofwaardig' en was het niet ondenkbaar dat ze op die manier een excuus had gezocht omdat ze niet op tijd was thuisgekomen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
wim (23-3-2017 om 18:37)
Afgezien van dat meisje der waarheid vertelde of niet maar de 28 jarige krijg wel minder straf maar de vier maanden krijg hij niet voor niets ,weinig verstand kerel blijf met je vingers van minder jarige kinders af
michelle (23-3-2017 om 17:12)
Als dat de waarheid is moet dat meisje worden aangepakt! Taakstraf!
Cookie-instellingen beheren