Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Cel geëist voor betasten meisje in zwembad

Toegevoegd: 24-03-2017, 19.04 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - De 69-jarige P. H. uit Den Haag die ervan wordt verdacht een 8-jarig meisje in het water van het zwembad van een camping in Baarland ontuchtig te hebben betast, moet als het aan het OM ligt 148 de cel in. Daarnaast moet hij een voorwaardelijke celstraf van 180 dagen opgelegd krijgen.


Het OM wil ook dat H. een schadevergoeding van 800 euro gaat betalen. De zaak tegen H. diende vrijdag voor de rechtbank in Middelburg. Mocht de rechtbank de eis volgen, dan is H. direct weer vrij man want hij zit dan inmiddels 148 dagen in voorarrest.

Het betasten zou hebben plaatsgevonden op 24 juli vorig jaar. H verbleef toen met zijn vrouw en drie kleinkinderen op de camping. Volgens het meisje had H. meer aandacht voor haar dan voor zijn kleinkinderen en betaste hij haar onder water.

Op het moment dat de beheerder van de camping de vermeende ontucht ter ore kwam en de camerabeelden had bekeken, verzocht hij H. de camping te verlaten. Tijdens de behandeling van de zaak gaf H. uitvoerig antwoord op vragen die hem niet werden gesteld en bezwoer hij dat hij niets had gedaan. In ieder geval niet met opzet. H. is al eerder voor een zedendelict veroordeeld. 
 
De rechtbank doet uitsprak over twee weken.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
J (25-3-2017 om 10:33)
En dan is het nog maar een eis die wordt gesteld voor het bepalen van een straf. De echte uitspraak kan zo laag uitvallen dat ze nog met niks wegkomen!!! Gedwongen behandeling erbij zou nog beter zijn om herhalingen te voorkomen, als dit lukt.
peter (24-3-2017 om 20:24)
8JAAR en dan zoon simpele celstraf?!?!? CASTREREN DIE VENT!! zulk soort mensen horen niet boven de grond!
Cookie-instellingen beheren