Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Taakstraf geëist vanwege mishandelen echtpaar

Toegevoegd: 24-03-2017, 19.07 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - De officier van justitie in Middelburg heeft vrijdag tegen de 19-jarige K. G. uit Vlissingen een taakstraf van veertig uur geëist. De vrouw zou op 13 september 2015 in Koudekerke een man hebben mishandeld.


Volgens het OM zou G. op de rug van de man zijn gesprongen en hem daarbij al dan niet per ongeluk met haar ring een kras in diens nek hebben bezorgd. De jonge vrouw zat rond twee uur s'nachts met een aantal jongelui op een parkeerterrein aan de Strandweg in Koudekerke wat te drinken en te roken toen een omwonende hen verzocht ofwel te vertrekken ofwel het wat stiller aan te doen.

Kort daarna kwam ook haar man erbij en ontaarde één en ander in een vechtpartij waarbij de vrouw op de grond kwam te liggen en door een aantal jongelui werd mishandeld. De Vlissingse had de man besprongen toen deze een kleine jonen van 13 jaar in zijn nekvel pakte. Volgens G. had ze de kleine jongen willen ontzetten.

Uitspraak over twee weken.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
michelle (24-3-2017 om 21:13)
Een jongen van 13 jaar 's-nachts om twee uur ontzetten. Laat me niet lachen!
Cookie-instellingen beheren